Om oss

Historien bakom Lokalfinansiering

I vår region finns många framgångsrika företag som en gång i tiden startades av modiga och kreativa entreprenörer. I kommunerna Gislaved och Gnosjö vill med denna finansieringsportal möjliggöra för fler kreativa idébärare att hitta finansiering för sina idéer och starta företag. 


Enter Gislaved AB är Gislaveds kommuns näringslivsbolag. Enter arbetar med utveckling av befintliga företag och stöttning av idébärare för tillkomst av nya företag. Läs mer om Enter här. Enter ansvarar för driften av portalen och stöttar entreprenörerna i sin resa till registrering på portalen. Näringslivsrådet i Gislaveds kommun, som finansieras av sina medlemmar, företag i kommunen, är de som finansierat Gislaveds kommuns del av Lokalfinansieringsportalen. 


Gnosjöandans Näringsliv och Gnosjö kommun arbetar tillsammans med att utveckla näringslivet. Näringslivsutvecklare och affärsutvecklare finns tillgängliga för dig som vill starta eget eller utveckla ditt företag.
Läs mer om kommunens näringslivsarbete här. Information och kontaktuppgifter till Gnosjöandans Näringsliv hittar du här.